In stock
Only %1 left

Veiligheidsrail

Deze 3/4 veiligheidsrail past op alle bedden van Manish-h behalve onze Retro- en Huxie-serie.

Hieronder kunt u de maat van uw kinderbedje en de gewenste kleur kiezen.

Houd er rekening mee dat u een poot nodig heeft om de beugel aan het bed vast te maken, tenzij uw kind een bed met een ladder heeft.

Creëer een andere en creatievere look door hieronder een van onze prachtige kleuren te kiezen.

SKU
10400-config
As low as €89.00

Maten:

3/4 beugel voor bed van 200 cm - 25x156 cm

3/4 beugel voor bed van 190 cm - 25x146 cm

1/2 beugel voor 200 cm of 3/4 voor juniorbed in 160 cm - 25x116 cm

Manish-h is een Deens bedrijf dat kindermeubels produceert. Onze missie is het produceren van duurzame meubelen met de focus op kwaliteit, flexibiliteit en functionaliteit. Al onze meubels voldoen aan de Europese eisen en normen die de veiligheid van uw kind garanderen.

Onze bedden zijn gebouwd in een uniek modulair systeem waardoor u met uw bed mee kunt groeien. Je kunt het bed altijd naar wens op- of afbouwen, gewoon door een paar aankopen te doen.

Alle ondersteunende delen van onze bedden zijn gemaakt van massief beukenhout, wat zorgt voor een stabiel en veilig bed, terwijl de bedzijkanten zijn gemaakt van hoogwaardig sterk MDF, dat een prachtig oppervlak heeft. Dit alles draagt ​​bij aan een langdurige duurzaamheid van al onze producten.
Onze verf is op waterbasis en bevat dus geen schadelijke chemicaliën.

Al onze bedden zijn getest en goedgekeurd voor 100 kg statische druk bij een diameter van 30 cm. Zo kunnen kinderen en volwassenen in onze bedden gemakkelijk samen genieten van een gezellig verhaaltje voor het slapengaan.