In stock
Only %1 left

Design veiligheidsrail met open detail

Mooie design veiligheidsrail in Deens design.

Wanneer u een beugel voor uw bed toevoegt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kind er 's nachts uit valt.

We weten dat er monsters of eenhoorns kunnen zijn die hen 's nachts in hun onrustige dromen achtervolgen, en daarom is het een goed idee om een ​​veiligheidsrail toe te voegen om ervoor te zorgen dat ze wakker worden in hun bed en niet op de grond.

Onze beugels passen op al onze bedden. Het enige dat u hoeft te doen, is hieronder uw bedmaat kiezen.

Onze standaardkleur is Sneeuwwit, die puur en helder van expressie is. Wilt u andere kleuren, dan hebben wij tot 22 verschillende kleuren tegen een meerprijs van 25%.

SKU
10420-config
As low as €129.00

Maten:

3/4 beugel voor bed van 200 cm - 25x156 cm

3/4 beugel voor bed van 190 cm - 25x146 cm

1/2 beugel voor 200 cm of 3/4 voor juniorbed in 160 cm - 25x116 cm

Manish-h is een Deens bedrijf dat kindermeubels produceert. Onze missie is het produceren van duurzame meubelen met de focus op kwaliteit, flexibiliteit en functionaliteit. Al onze meubels voldoen aan de Europese eisen en normen die de veiligheid van uw kind garanderen.

Onze bedden zijn gebouwd in een uniek modulair systeem waardoor u met uw bed mee kunt groeien. Je kunt het bed altijd naar wens op- of afbouwen, gewoon door een paar aankopen te doen.

Alle ondersteunende delen van onze bedden zijn gemaakt van massief beukenhout, wat zorgt voor een stabiel en veilig bed, terwijl de bedzijkanten zijn gemaakt van hoogwaardig sterk MDF, dat een prachtig oppervlak heeft. Dit alles draagt ​​bij aan een langdurige duurzaamheid van al onze producten.
Onze verf is op waterbasis en bevat dus geen schadelijke chemicaliën.

Al onze bedden zijn getest en goedgekeurd voor 100 kg statische druk bij een diameter van 30 cm. Zo kunnen kinderen en volwassenen in onze bedden gemakkelijk samen genieten van een gezellig verhaaltje voor het slapengaan.