In stock
Only %1 left

Grot voor kinderbedje

Vaste grot in MDF voor gezelligheid, plezier en spel

Verander het bed in een wonderland met onze praktische en leuke bedgrot, die zowel aan de bedzijden als aan het hoofdeinde kan worden gemonteerd.

Je bepaalt zelf waar de grot op het bed gemonteerd moet worden en hoeveel zijden je wilt toevoegen. Op een bed van 200 cm kun je bijvoorbeeld drie zijden monteren om een ​​complete grotervaring te creëren.

Creëer een gezellige grot onder het bed waar de kinderen kunnen spelen en hun speelgoed kunnen verstoppen. Hierdoor is het eenvoudig om de kinderkamer netjes en georganiseerd te houden.

Pas je grot aan: om de look te krijgen die je op de foto ziet, moet je drie stukken van deze bedgrot kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om er twee of slechts één kant te kopen, afhankelijk van de gewenste look. Koop een of meerdere bijzettafels, afhankelijk van uw behoeften, en creëer het perfecte hol voor uw kinderen.

 

SKU
15040-config
As low as €75.00

Afmetingen: 77*90 cm

Manish-h is een Deens bedrijf dat kindermeubels produceert. Onze missie is het produceren van duurzame meubelen met de focus op kwaliteit, flexibiliteit en functionaliteit. Al onze meubels voldoen aan de Europese eisen en normen die de veiligheid van uw kind garanderen.

Onze bedden zijn gebouwd in een uniek modulair systeem waardoor u met uw bed mee kunt groeien. Je kunt het bed altijd naar wens op- of afbouwen, gewoon door een paar aankopen te doen. Alle dragende delen van onze bedden zijn gemaakt van massief beukenhout, wat zorgt voor een stabiel en veilig bed, terwijl de bedzijkanten zijn gemaakt van hoogwaardig, sterk MDF, wat een prachtig oppervlak heeft. Dit alles draagt ​​bij aan de duurzaamheid van al onze producten op de lange termijn. Onze verf is op waterbasis en bevat dus geen schadelijke chemicaliën.

Al onze bedden zijn getest en goedgekeurd voor 100 kg statische druk bij een diameter van 30 cm. Zo kunnen kinderen en volwassenen in onze bedden gemakkelijk samen genieten van een gezellig verhaaltje voor het slapengaan.